Betalingsmogelijkheden

Wij gebruiken alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door D for Diet BV worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de website en u heeft uw account aangemaakt (adres- en bezorggegevens ingevuld). Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Buckaroo. U kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin uw scherm tijdens het betalen. Wij bieden u de volgende online betaalmethodes:

  • iDEAL: online betalen via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot
  • Creditcard: online betalen via MasterCard of Visa

Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd. U kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethode:

  • Overboeking via Nederlandse bank- of girorekening

Achteraf betalen
D for Diet BV kan in Nederland ook onder rembours leveren, u betaalt het totaalbedrag van uw bestelling dan achteraf aan de postbode. Indien de levering onder rembours plaatsvindt, wordt er €25,00 rembourskosten extra in rekening gebracht. Het orderbedrag per rembourszending mag niet hoger zijn dan € 500,00.


Onze servicepartner Buckaroo
Wanneer u kiest voor een betaalmethode wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Buckaroo geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).

U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Op dat moment word u doorgeschakeld van de website van D for Diet BV naar het betalingssysteem Buckaroo. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw bestelling hebben ontvangen. D for Diet BV is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.