Retouren

Wij doen er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retouren gelden enkele voorwaarden:

Producten, die u via www.dfordiet.com heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden retour genomen:

  • Deze artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden via info@dfordiet.com. U kunt dan onder vermelding van het factuurnummer aangeven welke producten u wenst te retourneren. Vervolgens krijgt u via email informatie over de te volgen procedure als bijvoorbeeld verpakken en het retouradres.

  • De artikelen nog in originele en onbeschadigde staat zijn.

  • De artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending aan ons geretourneerd zijn.

Uw retourzending zal na aanmelding én na ontvangst van de retourzending per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retouren inclusief eventuele verzendkosten zal door ons gecrediteerd worden in de vorm van een overboeking op uw bank- of girorekening en wel binnen uiterlijk 14 dagen.

Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.